Ossza meg az oldalt közösségi felületein!

A HBM Soletanche Bachy SMART szolgáltatása több szektorban is népszerű.

 

Amikor kompaktabb mélyépítési projektek dinamikus megvalósítására van szükség, kiemelt szerep jut a gyors és magas hatékonyságú kivitelezésnek, az ügyféllel való szorosabb kapcsolattartásnak. A HBM SMART (Small, Agile, Rapid Team) üzletága erre kínál innovatív megoldást. 

A hazai speciális mélyépítésben meghatározó szerepet betöltő HBM kisebb volumenű munkákra szakosodott egységéről lapunkban legutóbb az év elején írtunk, akkor Liskány Diána üzletágvezető mutatta be részletesen a SMART-ot. 

 

Különdíjat ért az üzleti innováció

A HBM nemrég arról számolt be Facebook-oldalán, hogy elnyerték a Soletanche Freyssinet Innovation Awards versenyének különdíját a közép-európai, közel-keleti és afrikai leányvállalati zónában a SMART üzleti modellért. 

Az üzletág létrehozásával a HBM nemzetközi, piacvezető tapasztalatát és szaktudását már a rövidebb átfutási idejű, sokszor mindössze 2-3 napos mélyépítési projektek megvalósítására is mozgósítani tudja.

A HBM egy olyan piaci rést azonosított, amire a SMART tökéletes megoldásnak bizonyult: eddig már több mint 30 ügyfelet szolgáltak ki.

 

 

Ahogy arról korábban is beszámoltunk – többek között a királyegyházi cementgyár beruházása kapcsán – a SMART az ipari szektorban kiemelkedően jól teljesít. A szolgáltatás itt kifejezetten ideális egy-egy projekt mélyépítési kihívásainak megoldására, különösen az olyan megrendelők és generálkivitelezők számára, akik a rövid határidő ellenére sem akarnak kompromisszumot kötni a minőség tekintetében, vagy a legkorszerűbb és fenntartható technológiák alkalmazásában. Ilyenek például a kitermelt talaj nélküli cölöpözés, vagy az ultraalacsony szén-dioxid-kibocsátású beton használata. A SMART szolgáltatása tehát olyan innovációt képvisel a mélyépítés területén, amely ígéretes irányvonalakat mutat a kisebb volumenű projektek hatékonyabb kezelésére a jövőben is.

 

Forrás: Magyar Építők

Ossza meg az oldalt közösségi felületein!