Ossza meg az oldalt közösségi felületein!

A PD Real Estate Development jóvoltából Újlipótváros egyetlen, jelenleg épülő lakóépületén dolgozhat a HBM Soletanche Bachy. A Duna Pearl közvetlenül a Margit-szigettel szemben helyezkedik majd el, így bámulatos örökpanoráma nyílik a Dunára, valamint a város legszebb pontjaira.

 

A gyönyörű kilátáson felül, a 103 szobás szállodát is magában foglaló lakóépület átlag feletti életminőséget kínál tágas lakásaival és egyedi tervezésű teraszaival. A lakóépület prémium minőségű funkcionális terei megerősítik azt az érzést, hogy a Duna Pearlben a luxus mindennap körülveszi az ott lakókat.

A HBM nevéhez számos irodaház mélyalapozása kötődik a Váci út vonzáskörzetében, mely portfólió most tovább bővül a közeli lakóépület speciális mélyépítési munkálataival. A 13. kerület központjában hatalmas kereslet van az igényes, magas felszereltségű társasházakra, különösen az irodakomplexumok közelsége miatt. A belvárosi, de mégis természetközeli környezet kiváló helyszín a hosszútávú tervek megvalósításához. 

 

A Duna közelsége nemcsak a panoráma tekintetében, de a munkavégzés szempontjából is fontos tényező, hiszen mind a tervezéskor, mind a megvalósításkor kiemelt figyelmet kell fordítani a talaj állapotára, illetve a folyó vízszint változásainak a területre gyakorolt hatására.  

 

A munkaterületen jelenleg a horgonyzási munkálatok zajlanak, viszont a korábbi résfal építés és a földmunka elvégzése is a HBM feladata, hiszen ők a projekt mélyépítésének kivitelezői. A kivitelezőcég megrendelővel való közvetlen kapcsolata nagyban megkönnyíti az együttműködést és a munkafázisok hatékony előkészítését. 

 

A projekt terv szerinti előrehaladását és a réselési munkafolyamatok lezárását a HBM Kft. és a PD Real Estate Development képviselői együtt ünnepelték meg március első hetében a munkaterületen megrendezett, immár hagyományosnak számító résfalzáró rendezvény keretében.

A 193 lakásos társasház és a 103 szobás szálloda a tervek szerint 2022 márciusában kerül átadásra, viszont az értékesítés már jelenleg is fokozott érdeklődés mellett zajlik. 

 

Forrás: Magyar Építők

Fotók: Bernát Benjámin

Híreink

 

Ossza meg az oldalt közösségi felületein!