HBM az ULTRA TISZA-TÓ 111-en

HBM az ULTRA TISZA-TÓ 111-en

2017.07.15.-én szombaton először került megrendezésre az ULTRA TISZA-TÓ 111 elnevezésű futóverseny ahol a HBM egy 10 fős futó csapattal és 1 fő biciklis kísérővel indult. A táv hossza 111 km volt, ahol egymást váltva, különböző hosszúságú szakaszokat futottak a versenyzők. A távot 9:50:59 idővel teljesítették, amivel 51. ként futottak be az induló 305 csapat között,[…]

Indultunk a 24. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón

Indultunk a 24. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón

Idén nyáron 24. alakalommal a budapesti Városligetben megrendezett futóversenyen 3 kiváló csapattal indult a HBM. A kitartó felkészülésnek, és a rendkívüli lelkesedésnek köszönhetően csapataink 66. 371. és 372. helyezettek lettek a vegyes kategóriában induló 560 váltó csapat között.

Mályvád-alsó, Mályvád-felső, Kisdelta

Mályvád-alsó, Mályvád-felső, Kisdelta

Magyarország délkeleti részébe lassú áramlású, kanyargós folyók érkeznek Romániából, amelyek folyamatosan árvízzel veszélyeztetik e régiót. A régi, rendkívül komoly bizonytalansági elemeket tartalmazó árvíz beeresztő megoldás (robbantással történő megnyitás) helyett egy, a XXI. századi követelményeknek megfelelő, szabályozható vízbeeresztő műtárgyak (Mályvád alsó, Mályvád felső, Kisdelta) készültek el. Ezen műtárgyak 4400 négyzetkilométeres területre és több mint 320 ezer[…]

AGORA Budapest

AGORA Budapest

2017 első negyedévében a HBM megkezdte a Váci úti irodafolyosó jelenlegi legnagyobb alapterületű beruházásához kapcsolódó munkatérhatárolási és víztelenítési munkákat. A komplexum több fázisban épül fel, cégünk által elkészített munkatérhatároláson belül a jövőben 2170 férőhelyes mélygarázs fog üzemelni.

Promenade Gardens

Promenade Gardens

Cégünk a  DVM Group  alvállalkozójaként 2016 áprilisában nyerte el a Budapesti Promenade Gardens irodaház mélyalapozásának tervezési és kivitelezési munkáját. Szerződött feladataink közé tartozik a munkatér résfalas körülzárása, ideiglenes talajhorgonyok kivitelezése, víztelenítés, lőttbetonos rézsűvédelem kialakítása, valamint az alaplemezt gyámolító CFA technológiájú szerkezeti cölöpök kivitelezése. A cölöpözési munkák 2016. novemberében fejeződtek be.